Nieuwjaarsreceptie 2019

De Nieuwjaarsreceptie met prijsuitreiking van SV De Schutterij gaat door op zaterdag 12 januari 2019 vanaf 15.00 uur in de kantine.

Facebookpagina in de lucht

www.facebook.com/SVdeSchutterij

dat voor alle nieuwtjes!

Disciplines

De verschillende schietsportaktiviteiten worden binnen de vereniging uitgevoerd zonder financiële scheiding van takken van schietsport. Voor de gerealiseerde takken van schietsport worden jaarlijks wedstrijden gehouden. Dit zijn :

KKG - Klein Kaliber Geweer 12 en 50 meter
KKK - Klein Kaliber Karabijn 12 meter
KKP - Klein Kaliber Pistool 10 en 25 meter
GKP - Groot Kaliber Pistool 10 en 25 meter
M-1 karabijn .30 op 25 meter
HW-rev/pist - Historische Wapens Revolver en Pistool 25 meter
HW-gew - Historische wapens geweer
Kleiduifschieten
Luchtgeweer en luchtpistool

VTC

De technische zaken voor bovenstaande wapendisciplines worden geregeld door de VTC (Verenigings Technische Commissie). De algemene leiding van de VTC berust bij de bestuursleden die de speciale taak hebben van wedstrijdcommissaris. Zij organiseren samen met een aantal beschikbare uitvoerende VTC-leden de gehele wedstrijd volgens de vastgestelde reglementen van werkzaamheden VTC.